Produkter för nobilia kuche (38)

Warda Pasta

Warda Pasta

Warda-märket pasta, symboler för kvalitet och tunisisk tradition.
Violetta - Tvättessens

Violetta - Tvättessens

Varje droppe av Concentrated Violetta Essence är utformad för att dofta på hela tvätten. Symbolen för våren är moder essensen av den vackra säsongen. Dess doft avger en passionerad och intensiv parfym på kläderna, dess blommiga ton dominerar och kvarstår länge. En vätska som ska tillsättas i sköljmedlet vid handtvätt eller i tvättmaskinen under den sista sköljningen. Violetta Doftande Tvätt är fri från parabener och nickel.
Melomakarono

Melomakarono

Växtbaserat doftljus i röd färg med rik doft av tårta med honung! Totalvikt: 430 g Nettovikt: 180 g Höjd: 8 cm Diameter: 7,2 cm
Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor får man från köttet av kokosnöten, som först torkas och sedan rivs till små flingor. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K samt B-vitaminer, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (flingor, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade fettsyror av animaliskt ursprung bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är uppbyggda av betydligt mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen som fett. Kokosflingor innehåller enorma mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. Där finns också små mängder protein och elektrolyter som hjälper till att upprätthålla kroppens syra-basbalans.<strong>Innehåll:</strong> kokosflingor&nbsp;<strong>Näringsvärde per 100g</strong> Energivärde 2695kJ/655k
Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Produkten är oliv- och bladsaft, som utvinns från olivträd med hög koncentration av organiska polyfenoler. Den kommer från vattenlösliga olivkomponenter, som erhålls under malningsprocessen. Därefter genomgår produkten en pastöriserings- och koncentreringsprocess för att säkerställa stabilitet, egenskaper och mikrobiologi. Processerna utförs mekaniskt och under kort tid för att inte skada polyfenolerna. Arróniz-sortens olivträd har en hög koncentration av polyfenoler i bladen och frukterna. De skördas vid optimal mognadsgrad för att bevara alla dofter och smaker intakta.
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse
Vaxer

Vaxer

Vaxer är otroligt mångsidiga ingredienser, uppskattade inom olika grenar av kosmetik- och läkemedelsindustrin på grund av sina skyddande, fuktgivande och konditionerande egenskaper. Naturliga vaxer, såsom bivax, carnauba, jojoba eller candelilla, används som vårdande ingredienser som skapar en tunn film på ytan av huden eller håret, vilket skyddar mot fuktförlust och skadliga yttre faktorer. I kosmetika fungerar de som emollienter, vilket ger produkterna en krämig konsistens och förbättrar deras appliceringsegenskaper. Växtbaserade vaxer, såsom carnauba eller candelilla, är ett populärt val i veganska produkter, eftersom de erbjuder liknande egenskaper som bivax utan animaliska ingredienser. Vaxer hjälper också till att öka hållbarheten hos färgkosmetika, såsom läppstift eller mascaror, genom att säkerställa bättre vidhäftning av produkten till huden och förlänga dess hållbarhet. Tack vare sitt naturliga ursprung är vaxer också milda och säkra, vilket gör att de har en bred användning inom vård av känslig hud. Vaxer som jojoba visar hög kompatibilitet med människohudens struktur, vilket gör att de kan ge intensiv fukt utan risk för att täppa till porerna. De är också ett värdefullt tillskott i skyddsprodukter, t.ex. läppbalsam och vinterkrämer, som syftar till att skydda huden mot vind och låga temperaturer. Vaxer är naturliga ingredienser som inte bara stödjer vård, utan också förbättrar konsistensen och stabiliteten hos produkterna, vilket möjliggör skapandet av kosmetika med rika formler som inte bara verkar effektivt, utan också ger en behaglig användarupplevelse.
Ägg Tagliolini

Ägg Tagliolini

Snabbkokta äggtagliolini, bronzeträdda, 100 % italienskt vete, färska italienska ägg.
kokosnöt - ingrediens

kokosnöt - ingrediens

ingredienser för konfektyr och bakverk
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Cod: TRG054 Diameter: 18 cm
Tagliatelles - Pasta

Tagliatelles - Pasta

Tagliatelle - Pasta Pris per KG: 5,5€/KG i bulk Energi: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Proteiner: 12,3g/100g Kolhydrater: 67,4g/100g SÖTNINGAR: 5,8g/100g Fetter: 1,83g/100g Mättade fettsyror: 0,4g/100g Salt: 0,03g/100g Vikt: 0,300 kg
Holländsk småkaka

Holländsk småkaka

Leverantör av kakor, kex och bakverk för vidareförsäljning
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druvorna kommer från det första skiktet av kalkhaltig lerjord vid Gardasjön i den mytiska Sirmione, höjd 68 m ö.h. SESTO DI IMPIANTO: Raderad odling med guyot-beskärning AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I rostfritt stål vid kontrollerad temperatur COLORE: Intensiv halmgul med gröna reflexer NASO: Trevlig bouquet av melon och mandarin med inslag av mynta och några blommiga noter BOCCA: En viss strävhet känns men är nästan obefintlig och med utmärkt fruktighet CIBO: Alla rätter med fisk, soppor, pastarätter och ris, vitt kött GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
KOMEKO Brödnjutning

KOMEKO Brödnjutning

Rismjölsblandning för jästdegar som bröd, bullar och pizzadeg
Vitlöksklyftor

Vitlöksklyftor

Paketantal: 12 x 330ml Artikelnummer: 15650 Gramm: 320g
Roja - Parfymerier

Roja - Parfymerier

Roja - Parfymerier SKU: per-00074
Kvalitets Nestlé Nido Mjölkpulver

Kvalitets Nestlé Nido Mjölkpulver

Produktbeskrivning Nestle Nido Produkter Nido Mjölk Kvalitet PREMIUM KVALITET Hållbarhet 24 månader Volym 400g, 600g, 800g, 900g Produktens ursprung Nederländerna Typ Steg 1 / Steg 2 / Steg 3 / Steg 4 Kategori Första spädbarn, Milupa, Pronutra Nukleotider Omega-3 LCPs (DHA) GOS/FOS (9:1) Vår unika blandning av Galakto- och Frukto-oligosackarider. 1.9g / 100ml Ingredienser 1# Laktos från mjölk, vegetabiliska oljor, vassleprodukter från mjölk, skummjölk, galakto-oligosackarider från mjölk Ingredienser 2# Kalciumkarbonat, L-tryptofan, Pantotensyra, Kopparsulfat, Vitamin A, Tiamin, Vitamin D3, Riboflavin, Vitamin B6, Manganesulfat, Folsyra, Kaliumjodid, Vitamin K1, Natriumselenit, Biotin, Vitamin B12.
Kaprifol

Kaprifol

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille ANVÄNDNING Vid kontakt med vatten frigör tvålen ett krämigt och lätt skum som lämnar huden smidig, mjuk och delikat doftande. NETTOVIKT 100 GRS passar alla hudtyper Tvål tillverkad hantverksmässigt i Villefranche sur mer. livsmedelsfärg. innehåller extrakt av ljung. INGREDIENSFÖRTECKNING sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/vatten, parfym, ringblomma, palmkärnsyra, glycerin, olea europaea, natriumklorid, tetrasodium etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extrakt blomma.
Svarta olivbrödpinnar

Svarta olivbrödpinnar

Svarta Olivbrödpinnar
Aubel Smör

Aubel Smör

250g Aubel Bakplåtspapper Hög Mjuk Halvsaltad
Comoros Vaniljursprung

Comoros Vaniljursprung

Komorerna består av 4 öar: Mayotte och tre öar som är oberoende av Frankrike, som bildar Unionen av Komorerna (Grande Comore, Anjouan och Moheli). Grande Comore är en vulkanö. Ön lider av en allvarlig brist på vatten, de vulkaniska bergen behåller inte vatten och det finns få källor. Den främsta ekonomiska resursen är odlingen av vanilj. Vanilj, som introducerades på Komorerna före 1930-talet, odlas på de fyra öarna på ett traditionellt sätt. Denna nyckfulla orkidé erbjuder en vacker blomklase. Befruktningen utförs manuellt av kvinnor vid gryningen. En duktig arbetare "gifter sig" med 1000 till 1500 vaniljblommor per dag. Under skördetiden plockar man pod för pod, till en exakt grad strax innan "teknisk mognad". Ursprung: Komorerna Region: Grande Comore Sort: Planifolia Anteckningar: Vegetal, floral, dragon SKU: 5430002193137 vilka Polyoler: 25g ° Energi: 525Kcal, 2197kJ Totalt fett: 49g vilket Mättat fett: 30g Kolhydrater: 32g vilket Socker: 6g * Protein: 9g Salt: 0g
DIN-artikel

DIN-artikel

DIN-artiklar är standardiserade fästelement som tillverkas enligt de tyska industristandarderna (DIN). Dessa delar garanterar högsta kompatibilitet och kvalitet, vilket gör dem idealiska för användning i olika industriella tillämpningar där pålitlighet och precision är avgörande.
Kakaobönor - naturliga

Kakaobönor - naturliga

Naturliga ekologiska råa kakaobönor Nettovikt: 100 g Energivärde per 100 g: 565 kcal Hållbarhet: 18 månader
Skivad Nori

Skivad Nori

Kizami Nori är en rostad, strimlad typ av Nori som är perfekt att lägga till i dina favoriträtter, som nudlar, ris, sallad eller soppa.
Toluene

Toluene

Lösningsmedel
Tabac Eau de Cologne

Tabac Eau de Cologne

Tabac Eau de Cologne Spray Referens: MAR0005 Volym: 170 mL
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino. Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più. Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere. Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero. Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.
Torkade Tomater 200g - Torkade Tomater

Torkade Tomater 200g - Torkade Tomater

Torkade Tomater. Utseende: röda tomater. Smak/Aroma: typisk för röda torkade tomater, aromatisk, med en kraftfull smak, behagligt avrundad.
Getost - Mudosu

Getost - Mudosu

En getost som innesluter essensen och traditionen av Sardinien. Dess pasta, i halmgul färg, kännetecknas av sin sparsamma ögon och en regelbunden och kornig struktur, symbol för ett hantverksmässigt och noggrant arbete. Doften av denna ost intensifieras med lagringen, vilket erbjuder en rik och inbjudande doftupplevelse. Smaken av Mudosu varierar från söt när den är ung till behagligt kryddig med mognaden, vilket ger en perfekt balans mellan delikatess och intensitet. Den är tillverkad uteslutande av getmjölk från Ogliastra, en region känd för getuppfödning, och denna ost är en hyllning till kvalitet och sardinsk excellens. Med en cylindrisk form, en slät och fast skorpa som varierar i färg från ljusbrun till mörk och en oätlig skorpa, är Mudosu en speciell ost, perfekt för den som söker en unik smak, rik på elegans och raffinemang.
KHALIFE

KHALIFE

Eau de Parfum – 100% Tillverkat i Frankrike Tillgänglig i 50ml «Mellan sanddynerna döljer sig en exotisk dimma Komplex och rik blandning på Tropikernas boulevard Lätta dofter ger en drömmande promenad Över Röda Havet där värmen stiger» OLFAKTION: orientalisk Topp: blåbär, anis Hjärta: rosmarin, cashmereträ, blommiga noter Bas: mysk, amber, honung Vikt: 0.3 kg